Pink purchases

(gårs)Dagens outfit: Harlekin møder harlekin + lidt rødvin

 photo outfit_200913.jpg photo outfit_200913_1.jpg photo outfit_200913_2.jpg photo outfit_200913_3.jpgCardigan fra Stine Goya, tee fra Gina Tricot, nederdel fra New Yorker, støvler fra Gina Tricot, taske fra Miu Miu. Læbestift er “Ms Behavin” fra Benefit.

Jeg tror, at jeg vil til at returnere fra ferie midt på arbejdsugen noget mere, for så er der ikke så lang tid til, det er weekend 😉 I dag var jeg hoppet i bordeaux, der er min yndlingsfarve på denne tid af året, og så er det jo perfekt, at den vinrøde farve matcher perfekt med pink 😉

Meget apropos vinrød så havde jeg også vinrøde læber, da det tilfældige rødvinsmunds-look skulle være åh-så-trendy denne sæson – et look, jeg vist lige skal vænne mig lidt til 😉

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink purchases