(fre)Dagens outfit: Something Blue

(gårs)Dagens outfit: I den lånte Helmut

 photo outfit_190913_1.jpg photo outfit_190913_3.jpg photo outfit_190913_2.jpgJakke fra Helmut Lang, tee fra Gina Tricot, nederdel fra H&M, strømpebukser fra Matas, sko fra Aldo og taske fra Alexander Wang

Udover Donna passer jeg også Helmut for min lillesøster, mens hun er alt for lang tid i Nepal. Hun købte denne fine jakke til Helmut Lang-lagersalg i New York i sommer, og udover en kæmpe besparelse, så fik hun altså en ret så fin jakke! Den er lavet i fin brokade og har smørbløde læderkanter og læderrevers. Jeg tror ikke, min søster får den igen nogensinde 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(fre)Dagens outfit: Something Blue