(gårs)Dagens outfit: Harlekin møder harlekin + lidt rødvin

Ku’ godt!

 photo eva_baum.jpgMit største stil- og kendiscrush blandt de danske kendisser er klart Eva Harlou, der lige nu er aktuel i “Danmarks Skønneste Hjem”, og som nok for alvor bliver folkelig, når hun i januar kan ses som “X Factor”-vært.

Under modeugen flashede hun dette skønne sæt fra Baum und Pferdgarten på sin Instagram-profil (@evaharlou), og det er jo det pæneste sæt, jeg længe har set! Elsker farven, elsker nederdelens snit, jakkens quilt – det hele!

Nederdelen kan fås HER og jakken HER.

(billeder fra Instagram @evaharlou og shop.baumundpferdgarten.com)

4 kommentarer

 • Så fint et sæt! Og rart at få sat ansigt på hende. Jeg ved stadig ikke hvem hun er, men vil glæder mig til at se hende i aktion til januar (jeg kan ikke lade være med at følge med i X Factor…) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg glæder mig også til at se hende i X Factor, selv om jeg kun plejer at se audition-afsnittene 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det sæt er virkelig lækkert, og jeg var især glad at se, at det også findes i en skøn dybblå, da jeg er en blegfis som ikke kan bære rosa om vinteren. Jeg ville bare gerne vide, hvad det er lavet af, og er ikke fan af sites hvor der som hos B&F står: Composition 57% AC 43% WV ?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det har du da ret i, det er en mystisk materialeangivelse. Jeg har desværre ikke kunne finde ud af, hvad det er lavet af…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Harlekin møder harlekin + lidt rødvin