It's here

New knit?

nue-knitStrik fra Nué Notes

Jeg har en forkærlighed for fluffy angorastrik, og selv om det fnulrer som ind i helvede, så er det også blødt, rart og lunende – i min optik opvejer fordelene klart ulempen. Angora-affæren startede med en navy fra Acne (se den HER), dernæst kom en minty fra Designers Remix (in action HER), og den seneste besættelse er en rosa cardigan fra Stine Goya (har den på HER). Alle har været dyrere køb, men alle pengene værd, da jeg har gået med dem rigtig meget. Derfor overvejer jeg også lidt denne rare sag fra Nué Notes; elsker nuancerne og dens fluffiness!

Shopper du også strik for tiden? Hvad har du kig på?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's here