(gårs)Dagens outfit: I den lånte Helmut

Pink purchases

 photo pink_buys.jpgMin pink besættelse fortsætter, og her får I tre feriekøb, som selvfølgelig er pink 🙂 Uldstrikken fra Benetton har jeg allerede i grå og gul, så da jeg så den i pink, MÅTTE den med mig hjem. Jeg elsker virkelig denne klassiske Benetton-style: Pasformen er go’, den fås i et væld af farver, og så er det en rigtig fornuftig pris for uld 🙂

Cremeblushen fra Chanel har jeg allerede ravet om, og da der jo er lidt at spare i Københavns Lufthavn, måtte jeg selvfølgelig hapse en! Der er så mange fine farver at vælge mellem, men jeg faldt for Affinité. På billedet ser den meget koral ud, men det er en fin, frisk pink. Jeg har nærmest ikke brugt andre blushes, siden jeg fik fingre i denne – konsistensen er helt unik og nem at arbejde med, og pigmenteringen er fantastisk! Jeg kan anbefale jer at læse Pudderdåsernes anmeldelse HER. Denne blush er i sandhed et must for enhver cremeblush-afficionado – jeg ved, I er derude ;)!

Sidste pink purchase er Color Boost i farven “Fuchsia Libre” fra et af mine yndlingsmærker, Bourjois, der desværre ikke kan fås i Danmark mere, så jeg hamstrer altid, når jeg er i udlandet. Den minder en del om Chubby Sticks fra Clinique 😉

Er der en bestemt farve, I er besat af for tiden, og som I shopper en del af?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: I den lånte Helmut