Dagens outfit: Sequin explosion

Walk-inspiration

walkinspirationJeg beklager min weekend-stilhed, men hr. kæreste og jeg har været i gang med det helt store ommøbleringsprojekt her i weekenden. Vi besluttede os nemlig for at flytte sengen ind det værelse, hvor jeg før havde walk-in, og i stedet er mit – ellers VORES er det teknisk set nu 😉 – walk-in blevet dobbelt så stort. Bonus! 🙂 På grund af al den ekstra plads er vi begyndt at bryde hovederne med, hvordan det skal fyldes ud, og jeg er lidt hooked på at få et opbevaringsmøbel midt i rummet, og så en lille puf eller daybed, som man kan sidde på. Ikea, hvor det øverste billede er fra, foreslår, at man sætter to Expedit-reoler sammen og sætter skuffer i, og det er egentlig en meget fin løsning!

Jeg har også planer om, at jeg skal have en lille arbejdsstation til min kommende symaskine, men det er hr. nazi-arkitekt ikke så vild med. Endnu 😉 Uh, det kribler helt i fingrene for at indrette vores ny påklædningsrum, som vi nu har døbt det 🙂 Men nu vil jeg altså holde søndagen hellig og tage på museum med den sødeste kæreste <3

P.S. I kan se min tidligere shoppeliste til walk-in HER.

(billeder fra IKEA og pinterest.com)

4 kommentarer

 • Mille

  “Vores” giga walk in er indrettet med “Stolmen” fra IKEA. Det er smart, at man kan designe det til at passe præcist til ens behov……OG udvide/redesigne alt efter hvordan garderoben udvikler sig…host host sko ….ahem tasker….well…you know 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er også et rigtig fint system 🙂 Desværre kan min kæreste ikke li’, at tingene hænger fremme og kan ses 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som et spændende projekt 🙂 Flash Up har lavet nogle smarte og temmelig elegante “hylder” til opbevaring af stiletter. De kan evt ses her http://www.tendensshop.dk/accessories/garderobe.html?producent=559

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er fine, men det får jeg desværre aldrig lov til af hr. kæreste…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sequin explosion