Dagens outfit: Strik, tie-dye og nitter

Wedding hair pt. II

 photo hair-jewelry.jpgJeg har før lavet et indlæg med frisurer, man kan sætte håret i, når man er gæst til et bryllup, og her får I et til 🙂 Sagen er nemlig den, at jeg præcis om en uge skal til bryllup (mon ikke, der er mange af jer, der er til bryllup i dag ;)), og jeg har sat mig fast på, at min frisure skal inkludere et glitrende hårbånd, da det passer perfekt til den kjole, jeg skal have på.

Da brylluppet er i Schweiz, kan jeg i denne omgang desværre ikke få sat håret af en professionel – jeg var ellers ret vild med at får det gjort, sidst jeg var til bryllup – men jeg tænker flittig brug af min touperingsbørste fra GHD, en del hårpudder, tonsvis af hårspray, måske en lille fletning og så selvfølgelig mit glitrende hårbånd, som er købt i H&M til sølle 39,95 kroner 😉 Jeg må lige få øvet mig lidt i morgen…

Har I nogle gode tips til fine og relativt nemme frisurer med hårbånd/hårpynt?

EDIT: Jeg har fundet denne fine video, og jeg tror, det bliver frisure nr. 3 eller 4 (i selve videoen, ikke på billedet ;)), hvis mit korte hår kan sættes op på den måde 😉

(billederne har jeg fundet på pinterest)

4 kommentarer

 • Hvad med at rulle håret op omkring hårbåndet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Go’ idé – mit hår er dog så kort og tyndt, at det ikke er helt nemt…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Dejligt indlæg 🙂 Var selv til bryllup sidste weekend og havde ingen ideer til opsætning, mit er hår er meget langt og tykt! Men så fandt jeg et hårbånd fra h&m og det holdte mit hår en hel aften uden hårnåle, var virkelig imponeret! Så vil lige give tippet videre 😉 http://tablet.hm.com/dk/product/16601#article=16601-B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! Mit hår er dog hverken langt eller tykt, men mon ikke andre bliver glade for din anbefaling 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Strik, tie-dye og nitter