(gårs)Dagens outfit: Different shades of leopard

5 favoritter i september 2013


Jeg har lige liket et billede på Instagram, der sammenligner weekender med en regnbue: De ser så flotte ud på afstand, men når man kommer tæt på, så forsvinder den! Præcis sådan en weekend har jeg haft! I går var jeg til romsmagning hos rommærket Zacapa, og bagefter tog vi en flok bloggere på Hive og dansede 🙂 Det gjorde dog ikke, at jeg kunne løbe fra søndagens aftale med hr. kæreste: Vi skulle nemlig i Dyrehaven, selvom dagen startede ud med at være temmelig våd! Dog lysnede det op, og det endte med, at vi cyklede hele vejen hjem fra Dyrehaven til Amager. Er pænt flad nu!

Heldigvis har jeg nået at filme fem favoritter, så nu får I den endelig 🙂 Go’ søndag til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Different shades of leopard