Kiss & sleep

Dagens outfit: Kjole af to dele

 photo outfit_311013.jpgKjole fra New Yorker, strik fra Acne og støvler fra Selected Femme

Denne kjole er efterhånden et par år gammel, men den holder altså stadig i min garderobe 🙂 Jeg bliver aldrig den store tern-pige, men kombinationen af navy og bordeaux gør, at disse tern alligevel beholder en plads i min garderobe 😉 Og selvom tern jo er noget så trendy denne sæson, så foretrækker jeg at inkorporere dem i form af nederdele og ikke skjorter, som de fleste gør det… Dette look er for eksempel inspireret af min elskede Carven-kjole, som kan ses in action HER.

Er I til tern – og ikke mindst: Hvordan arbejder I dem ind i jeres stil?

3 kommentarer

 • Jeg hænger mig ikke i trends som sådan men har da alligevel hevet min skovmandsskjorte ned fra loftet. Jeg Jeg har ikke været interesseret i at investere i nyt. Jeg køber pt. Kun et enkelt stykke tøj om måneden, og så skal det altså ikke være for trendbaseret. Jeg har dog købt mig et tørklæde fra BOSS i houndstooth, men det anser jeg netop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov, tror måske jeg fik ramt send knappen lidt for hurtigt.

  Du ser rigtig fin ud – ved første øjekast troede jeg faktisk, at det var Carven kjolen, som jeg er ret vild med.

  Jeg synes ikke min egen stil er synderligt trendbaseret, og da jeg i øjeblikket kun køber ca. én ny ting om måneden, er det vigtigere for mig at mine køb er langtidsholdbare. Jeg har dog hevet min tre år gamle skovmandsskjorte ned fra loftet. Den er altid et hit, og selvom den på købstidspunktet virkede langt fra min personlige stil, så er den perfekt også med strutnederdel og pumps, for at give lidt kontrast.

  Jeg har dog lige købt et tørklæde i sort/hvid houndstooth fra BOSS, men det anser jeg nu mere som værende en klassiker, end en modelune.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Der er klart mange trendbaserede køb i min garderobe 😉 Men i det lange løb synes jeg virkelig det er svært at vurdere, om noget blive en klassiker i min garderobe eller ej… Mange ting, som startede ud som trendbaserede køb, er endt med at blive en uundværlig klassiker 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiss & sleep