(man)Dagens outfit: Blå Mandag

Dagens outfit: Leather, leo & stripes

 photo outfit_231013_1.jpg photo outfit_231013_2.jpgTurtleneck fra H&M, sweatshirt fra Baum & Pferdgarten, lædernederdel fra Selected Femme, støvler fra Bianco (gave) og taske fra 3.1 Phillip Lim.

I får lige endnu et blåt outfit, som er dugfrisk fra i dag 🙂 Selv er jeg knap så dugfrisk; efter arbejde fik jeg ordnet bryn hos yndlings Beauty Avenue, og bagefter mødtes jeg med hr. kæreste, fordi der lige skulle shoppes lidt nødvendigheder i Illums Bolighus og Søstrene Grene. Vi holder nemlig vores årlige Halloween-party på lørdag, og der skal jo lidt pynt til spisestuen og lidt nye køkkengadgets, så den uhyggelige middag kan kokkereres 😉

Og så sluttede aftenen ellers med “Gift ved første blik” hjemme på sofaen, og udfaldet blev vel, som de fleste gættede på? Det er i hvert fald et meget godt lavet og yderst tankevækkende program, synes I ikke?

P.S. Kig forbi bloggen i morgen, hvor jeg har en lille konkurrence 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(man)Dagens outfit: Blå Mandag