Søndagssang: Youth Lagoon - Afternoon

Dagens outfit: Pink coat

 photo outfit_061013_1.jpg photo outfit_061013_2.jpg photo outfit_061013_3.jpgPink frakke fra ASOS, tørklæde købt på eBay, strik fra H&M Trend, jeans fra Gina Tricot, støvlet fra Mentor og taske fra Alexander Wang

Så kom min pink frakke fra ASOS, og selv om det ikke er den mest praktiske frakke – både form- og farvemæssigt – så ELSKER jeg den 🙂 Jeg elsker den pink farve, det fluffy materiale og den oversize silhuet – den er klart “inspireret” af Carvens populære pink frakke, men til en mere overkommelig pris 😉

4 kommentarer

 • Ej hvor en lækker frakke 🙂 lige i sæsonens rosafarve! Jeg vil også se om jeg kan prøve at vove mig ud i sådan en fin sag!!

  /stylecoded.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, er virkelig glad for den 🙂 Og jeg synes klart, du skal springe ud i det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den bare lækker! Ville ønske jeg havde været lidt hurtigere og nået at klikke den hjem – heldige dig!
  Thea-oui.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Youth Lagoon - Afternoon