Pink & Peach

(gårs)Dagens outfit: Perfekt vinterkjole

 photo outfit_161013_1.jpg photo outfit_161013_2.jpg photo outfit_161013_3.jpg photo outfit_161013_4.jpgKjole fra Carven, støvler fra Selected Femme, taske fra Alexander Wang. Neglelak er “Cashmere Bathrobe” fra Essie

I går var jeg til det hyggeligste event hos Munthe plus Simonsen, og lige inden stødte jeg på Simone, og vi skyndte os selvfølgelig at tage dagens af hinanden 😉 Kjolen er ny, og jeg fandt den til ingen penge på eBay, hvor jeg ynder at søge efter mit yndlings franske mærke, som jeg ellers normalt ikke lige sådan har råd til. Det ligner, at det er en top og en nederdel, men det er faktisk en kjole 🙂 Den øverste del er i uld, og med den høje hals er det virkelig en perfekt kjole til vinter – og det ternede skørt er jo totalt trendy 😉 Desuden har den indbyggede lommer, hvilket jeg elsker i kjoler! Jeg er allerede hoppet i kjolen adskillige gange, så jeg har virkelig gjort mig et af de bedre eBay-kup her 😉

2 kommentarer

 • Hold op, den er fin! Kan godt forstå at du er tilfreds med dit køb 😀 Tror jeg vil forsøge at efterligne det lidt med en lang skjorte og en varm strikket trøje. Tak for inspirationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Og ja, det er nemt at gøre efter 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink & Peach