Dagens outfit: Nude & neon

Ku’ godt!

pink_acne_canadaAcne Canada Scarf

Jeg elsker min pink frakke, men har også fundet ud af, at sådan en tiltrækker sig rimelig meget opmærksomhed! Så på de dage, hvor jeg ikke lige er i humør til stirrende blikke og stoppen på gaden for at blive spurgt, hvor min frakke er fra, så vil jeg spice mine sorte og grå frakker op med dette pæne tørklæde – I blame you, Acie 😉

Tørklædet er desværre udsolgt på Acnes webshop, så jeg vil høre, om I har set det et sted – eller er jeg totalt meget for sent ude?

2 kommentarer

 • Søs

  Vent evt. med at købe det. Cashmere er sygt billigt her, så vil prøve at lede efter et til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er sødt af dig, men tror desværre ikke, jeg kan vente helt til december med at få det 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Nude & neon