Dagens outfit: Pink leopard

(man)Dagens outfit: Blå Mandag

 photo outfit_211013_1.jpg photo outfit_211013_2.jpgCardigan fra Vila, tee fra Monki, nederdel fra T by Alexander Wang og støvler fra Topshop

Dagens fra mandag hvor jeg fandt ud af, at mine regnbukser slet ikke havde kapacitet til at holde så meget vand ude, hvilket resulterede i en meget våd mås – hvordan har jeg overhovedet kunne mønstre så stort et smil, som jeg gør på billedet? Heldigvis kunne jeg vikle mig og den våde mås ind i ny, lun cardigan fra Vila i angora. Den er rar, og er med sine lommer, længde og labre navy nuance min nye, bedste ven i kulden!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink leopard