Muffins med æble og karamel

Sponseret indlæg: Perfect match med True Match-foundation


 photo truematch_1.jpg[Dette indlæg er sponseret af L’oréal Paris]

Jeg elsker foundation, men skal også være den første til at indrømme, at det ikke altid er nemt at finde det perfekte farvematch! Normalt vil jeg altid anbefale, at man beder om en test, som man tester i flere slags lys – bl.a. dagslys, MEGET VIGTIGT! – og først derefter skal man lægge sine surt optjente penge for foundationen.

Derfor var jeg helt ærligt ret skeptisk, da jeg blev bedt om at teste L’oréal Paris’ True Match Maker, der ved hjælp af en række spørgsmål kan spore sig ind på, hvilken nuance af True Match-foundation der passer til din hud. Du skal bl.a. kigge på farven på dine blodårer, svare på, om du mest er til guld- eller sølvsmykker og en række andre spørgsmål.

Jeg har besvaret alle spørgsmålene, og jeg blev sat til at være en N3 Creamy Beige.

 photo truematch_2.jpgDa jeg modtog foundationen, havde jeg allerede udfra flaskens farve en rigtig go’ mavefornemmelse, og da jeg prøvede den på huden, så passede den perfekt! Åh, det er sgu surt at æde sine ord med, at man da ikke kan finde sin foundationfarve ved at tage en online-test 😉

 photo truematch_3.jpgHer påfører jeg foundationen, men I kan ikke rigtig se det, da farven matcher så godt!

Nu er jeg så heller ikke så svær at finde foundationfarve til, da jeg hverken er virkelig bleg eller virkelig mørk, men jeg er nu stadig ret så imponeret 😉 Udover det perfekte farvematch, så er det faktisk en rigtig go’ foundation: Den er nem at påføre, har en go’ og naturlig dækning og en lækker semi-mat finish.

Vil du vide, hvilken farve der er din True Match? Så tag testen HER.

OG husk at kigge forbi senere på ugen, hvor jeg udlodder en lækker præmiepakke fra L’oréal Paris 😉

[Dette indlæg er sponseret af L’oréal Paris]

6 kommentarer

 • Mathilde G

  Jeg tog også testen og fik samme resultat som dig (creamy beige N3), men jeg synes nu, jeg er noget blegere end dig.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er nu også ret bleg, nu når det er efterår 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dot

  Må jeg spørge om hvilken nuance du bruger i den der healthy mix foundation? Fra rimmel eller bourjois, i forget 😉

  På forhånd mange tak.
  Mvh dot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er fra Bourjois 🙂 Og der bruger jeg 54 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Din hud ser flot ud med den 🙂

  En veninde og jeg er i gang med at skrive hovedopgave om blogging, og det ville være en stor hjælp, hvis I ville bruge 2 minutter på at svare på vores spørgeskema. http://www.surveymonkey.com/s/FCLFPF2

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muffins med æble og karamel