Dagens outfit: Leather, leo & stripes

Sponseret indlæg: Vind lækre produkter fra L’oréal Paris


 photo loreal-konkurrence_1.jpg photo loreal-konkurrence_2.jpg[Dette indlæg er sponseret af L’oréal Paris]

Forleden fortalte jeg om L’oréal Paris’ True Match-foundation, og hvordan man kan finde sin foundationfarve ved at tage en test online. I den forbindelse udlodder jeg et fint, lille sæt fra L’oréal Paris til en heldig læser bestående af mascaraen Volume Million Lashes i Excess Black, eyelineren SuperLiner Silkissime i 602 Brown Temptation og den über cool neglelak Le Vernis i 842 Sequin Explosion – som I kan se på billedet er jeg selv meget begejstret for neglelakken, og Volume Million Lashes har jeg også været svært begejstret for.

SÅDAN DELTAGER DU
1) Du skal svare på spørgsmålet: Hvor mange spørgsmål skal man svare på for at finde sin True Match? I kan finde svaret HER.
2) Smid en kommentar til dette indlæg med dit svar. Husk at udfylde feltet med e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Jeg trækker en vinder mandag den 28. oktober.

[Dette indlæg er sponseret af L’oréal Paris]

Næste indlæg

Dagens outfit: Leather, leo & stripes