Slip in slip-ons

Dagens outfit: 111113

 photo outfit_111113_1.jpg photo outfit_111113_2.jpgCardigan fra Custommade, tee fra A.O.c.m.s., halskæde fra Selected Femme, nederdel fra Bik Bok, sko fra New Balance, taske fra Becksöndergaard (gave) og pelshale fra Kopenhagen Fur

I får lige et hurtigt dagens, da jeg egentlig bare er hjemme for at hente min køkkenkniv, forklæde og viskestykke. Jeg skal nemlig til indisk madlavningskursus 🙂 Jeg har brugt hele weekenden på at strikke, og nu har jeg meldt mig til aftenskole… Hvem sagde mormor? 😉 Kan I have en rigtig go’ aften! 🙂

2 kommentarer

 • Hah det lyder da super hyggeligt! 🙂 Kan være vi snart får nogle lækre indiske opskrifter at se så? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Der kommer nogle indiske opskrifter, ja – når jeg har fået lidt bedre styr på det 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip in slip-ons