Pink Birkenstocks

Et hurtigt hej…

 photo rikke-me.jpgDe fleste af jer er nok til julefrokost eller på anden vis ude for at svinge træbenet, men jeg kigger lige hurtigt ind og siger hej, for jeg har været lidt stille de seneste par dage 😉 I forgårs havde jeg en hyggelig aften med mine kolleger, hvor vi blandt andet lærte at lave Cosmopolitans og Royal Mojitos af disse fyre – men mere om det senere 😉 – og i går var jeg til et par events med hende her. Der var bl.a. andet en photobooth, hvor man kunne tage parykker på og gøgle rundt med sjove grimasser 🙂 Great fun!

Nu vil jeg trodse regnen og bevæge mig mod Vesterbro, hvor den står på lidt øl og hygge… Go’ fredag til alle 🙂

P.S. Husk at følge mig på Instagram under brugernavnet modemedmere

3 kommentarer

  • Signe

    Hvor sjovt. Var til deres cocktail kursus i sidste i i forbindelse med julefrokost. Rigtig hyggeligt. Var I også på Dahl & Dahl?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hvor sjovt. Det var jeg til i sidste uge i forbindelse med julefrokost. Var I også på Dahl&Dahl?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Birkenstocks