Dagens outfit: 111113

(gårs)Dagens outfit: Pink + leo pt. 1

 photo outfit_121113_1.jpg photo outfit_121113_2.jpgCardigan fra Ganni, kjole fra Sparkz (gave), bælte fra Pieces, sneakers fra Reebok, taske fra Becksöndergaard (gave) og pelshale fra Oh! by Kopenhagen Fur

Strikketøjet lokker lidt mere end bloggingen lige nu (hvem skulle tro, at jeg nogensinde skulle nedfælde den sætning?!), men jeg vil alligevel lige kigge herind og sige hej med et outfit 😉 Helt ubevidst er jeg for tiden til kombinationen af pink og leopard, for jeg har det også på i dag 🙂 Dette outfit er dog fra i går, og så får I det andet i morgen…

Nu vil jeg smutte igen, jeg har sat en congee med and over, og den dufter himmelsk. I finder opskriften på congee med kylling HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: 111113