Dagens outfit: Pink & gold

Pink Birkenstocks

 photo pink-birkenstock.jpgPink Birkenstock-sandaler set hos Nelly

Birkenstock-sandalerne delte vandene i sommer, men i blogland så de altså ud til at være et hit, og jeg endte også selv med at hoppe på et par 😉 Nu har jeg så lige set, at Nelly har fået disse på lager, men spørgsmålet er om a) Jeg stadig er lige så vild med pink, som jeg er nu, når det bliver sandalvejr, og endnu vigtigere b) Om jeg stadig gider Birkenstocks til sommer?

Hvad siger I til de pink Birkenstocks: Go eller no-go?

6 kommentarer

 • Ej, hvor er de bare sindsygt pæne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker dem! Er sikker på birkenstock bliver et hit nsæte sommer, så jeg siger bare go, go , GO 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skulle virkelig være stålsat, for at købe sandaler på den her tid af året. Med Birkenstocks, som jeg altså tror bliver en døgnflue og ikke noget vi ser vende tilbage de næste mange somre, ville jeg nok ikke turde løbe an på det – man skal i hvert fald være meget sikker i sin sag, og ikke mindst i sin stil, tænker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg er jo netop også i tvivl om, om jeg netop ville hoppe i dem til sommer…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink & gold