Min ønskeliste anno 2013

Pink Friday

 photo pinkfriday.jpgDer har været alt for stille her på bloggen de sidste par dage, men hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg hverken haft noget spændende tøj på eller noget spændende at sige for den sags skyld… Sådan er det jo engang i mellem 😉 Lige nu ligger hr kæreste og er lidt sløj i sofaen, og jeg håber ikke, at han tager mig med i faldet!

Jeg er forresten lige gået i gang med at strikke igen: Hvad og hvem det er til, vil jeg ikke afsløre her i tilfælde af, at rette vedkommende måske læser med 😉 Den pink champagne, som var en glædelig overraskelse fra min chef, matcher så fint til mit rosa strikketøj, men den venter jeg med at nyde, til hr. kæreste også er rask 😉

Nu vil jeg fortsætte med strikketøjet – vild fredag, hva’? 😉

Hvis nogen af jer skal i biografen på sådan en højhellig fredag, så kan jeg varmt anbefale “Gravity” med Sandra Bullock og George Clooney – den er vildt spændende og supersmukt filmet. Se den!

2 kommentarer

  • Nogle gange er det også rart med en ikke så vild fredag! Dem er jeg i hvert fald selv glade for 🙂 Det lyder hyggeligt! Håber du holder dig rask.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Tak – er heldigvis stadig rask 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min ønskeliste anno 2013