Til vintertørre læber

Søndagssang: Coldplay – Atlas

hunger gamesKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Endnu en weekend er gået – og den er gået alt for hurtigt! I går havde jeg hende her på besøg til tre retters-middag, og jeg havde selvfølgelig sammensat en asiatisk menu 😉 I dag har jeg så prøvet at lokke en tømmermændsramt kæreste ud i solen, men det er ikke gået helt så godt, så nu står den på lidt nørderi foran computeren.

I næste uge har den næste “The Hunger Games”-film premiere, og jeg glæder mig vildt til at se den! Og har allerede taget forskud ved at skamlytte til soundtracket, der er SÅ godt! Kan klart anbefales! Er der andre end mig, der glæder mig til “The Hunger Games: Catching Fire”?

2 kommentarer

 • Åh, jeg glæder mig så meget til Hunger Games! Jeg kan godt nok ikke forstå at det allerede er et år siden den første, men alligevel har ventetiden været lang på nummer to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, ventetiden har været såååå lang!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til vintertørre læber