Get it while it's hot

Til ham den søde

 photo bf-giftguide.jpgRejse til New York // Middag på Kadeau // Cardigan fra Uniqlo // Solbriller fra RayBan // Bælte fra Mulberry // Silkeslips fra Selected Homme

Selv om det er én, jeg kender rigtig godt, så synes jeg nu stadig, det er svært at købe gave til hr. kæreste – jeg kan vel ikke være den eneste, der har det sådan? Jeg er nået frem til, at et hit altid er oplevelser, hvad enten det er rejser, middage eller koncerter, for så får jeg også lidt ud af den gave, jeg giver ham 😉

Sidste år gik mine forældre og jeg sammen om at give ham en rejse til Vietnam – de gav flybilletten, mens jeg stod for hotel, transport og mad – og i år drømmer jeg om at give ham en rejse til New York. Nu har vi set, hvor jeg kommer fra, og det ville kun være naturligt at se, hvor han har rødder (hans far er fra NYC). Norwegian har jo lige frigivet billige flybilletter til USA, så der er vist ingen nogen undskyldning for ikke snart at tage afsted 😉

En anden god gaveoplevelse er en middag, og jeg drømmer om at spise på Kadeau igen! Vi var der også sidste år i forbindelse med hans fødselsdag, men i år er de flyttet til nye lokaler og har endda fået en Michelin-stjerne, så det er jo oplagt at besøge stedet igen 🙂

Tøj til garderoben er også et oplagt valg, og jeg bliver altid så glad, når han tager en ting sig, som jeg har givet ham 🙂 Han er virkelig glad for strik fra Uniqlo, som desværre ikke kan fås fysisk i DK, men heldigvis har vi jo nettet 😉

Nu er jeg også ved at være godt træt af, at hr. kæreste låner konstant låner mine solbriller, fordi han ikke selv har et par, så en anden oplagt gaveidé er et par solbriller – og der er Wayfarer fra RayBan jo en klassiker.

Bælte og slips er måske ikke den mest originale gaveidé, men ikke desto mindre ved jeg, at det er ting, han sætter pris på. Han mangler et sort bælte, og det fra Mulberry er helt ideelt, da det kan vendes, og vupti! så er det et chokoladebrunt bælte. Smart! Trendhim.dk sælger nogle virkelig lækre slips og butterflies i lækre materialer til gode priser, så det er klart et kig værd på den front

Hvad har I tænkt jer at give jeres hjertes udkårne i julegave?

Skærmbillede 2015-07-10 kl. 11.30.10

4 kommentarer

 • Jeg har det helt på samme måde, jeg ved simpelhen ikke hvad jeg skal give min kæreste i julegave :/

  http://josefinejacobsen.dk – Jeg holder en giveaway lige nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er ret svært at finde på en gave til sin kæreste, ja!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg overvejer også et mulberry bælte eller uniqlo (omend jeg ikke rigtig kan se de sender til DK?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uniqlo sender desværre ikke til DK, nej – men har tænkt mig at alliere mig med dem, jeg kender i London eller Paris, hvis det er 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get it while it's hot