Sponseret indlæg: Min Style Secret

Anden søndag i advent

 photo julebag.jpgDer er desværre hverken blevet tid til fem favoritter-video eller søndagssang i dag, for jeg har bagt julesmåkager til den helt store guldmedalje. Og bagefter blev jeg totalt optaget af min strikketøj 😉 Har lige lært at strikke en hæl på strømper, og jer, der strikker, ved nok, at det er stort 🙂

Inden weekenden er helt overstået, vil jeg lige give jer opskrifter på de kager, jeg har bagt: Det er vaniljekranse a la La Glace, som kan findes hos Ude & Hjemme, og brunkager efter Mette Blomsterbergs opskrift, som Alt for Damerne ligger inde med. Har I bagt nogle gode julesmåkager?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Min Style Secret