Dagens outfit: Stormy Mix

Dagens outfit: Materialemix

 photo outfit_061213_1.jpgStrik fra Vila, lædertop fra H&M, nederdel fra Zara, sko fra Black Secret, taske fra Becksöndergaard med pelshale fra Kopenhagen Fur

Denne weekend er den eneste weekend, hvor jeg ikke har julefrokost på programmet, så jeg tror, at jeg vil udnytte den tømmermændsfri weekend på at bage lidt julebag og lave lidt juleknas. Har I nogle gode forslag til, hvad jeg skal give mig i kast med? 🙂

Her får I lige dagens outfit, hvor jeg miksede lidt læder og strik – og bare rolig, var ikke ude i blæsende haglvejr i små ruskindspumps 😉 Cyklede på arbejde i mine gigantiske og varme Pajar-støvler – jeg har dette par, som jeg elsker! – og skiftede så, da jeg var vel inde i varmen. Den ordning kan anbefales 😉 Kan I have en skøn fredag, hvad enten den står på julefrokost eller hjemmeaften 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Stormy Mix