Super supper

Dagens outfit: Stormy Mix

 photo outfit_051213_1.jpg photo outfit_051213_2.jpg photo outfit_051213_3.jpgCardigan fra Selected Femme, top fra Vero Moda, nederdel fra H&M, støvletter fra Gina Tricot, taske fra Becksöndergaard

I får lige et dugfrisk outfit fra i dag, hvor stormen raser, og jeg nok bare bruger aftenen hjemme med striktøj og varm kakao 🙂 Cardiganen har jeg længe savlet over, og da der var Black Friday tilbud på den, slog jeg til. Den er i bomuld, så den er ikke så varm, men det løser jeg nemt med en uldcardigan indenunder. Hvem sagde frossenpind? 😉

2 kommentarer

  • Hvor er det flot! Jeg kan rigtig godt lide sammensætningen af alle mønstrene, det ser mega godt ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super supper