Søndagssang: Grizzly Bear - Don't Ask

Don’t sweat it

 photo sweatshirts.jpgCarven // H&M

Jeg er alt for stille her på bloggen, men jeg har så åndssvagt travlt, at bloggen desværre må nedprioriteres en smule – det er ikke med min gode vilje! Det eneste, jeg får shoppet lige nu, er julegaver, for jeg prøver at holde lidt på pengene til udsalget, som nærmest allerede er gået i gang – altså, julen er ikke engang overstået?! Men allerede har jeg fået mail på mail med pre-sale mig her, og udsalg mig der… Lidt strengt, når pengene lige nu skal gå til julegaver 😉 Får I shoppet lidt pre-sale, eller bliver budgettet brugt på julegaver?

Men pre-sale eller ej, så ender det typisk med, at jeg falder for de nye varer – fx disse to alt for fine sweatshirts. Synes bananer fra Carven er så fin i farven, og de blomstrede bananer er er en sjov detalje. H&M-sagen har bare så fin en farve og tekstur – den er lige mig 😉

2 kommentarer

 • Louise

  Benyttede mig af de 40% i dag hos Malene Birger til strik, basistoppe og Uldtørklæde- de er i virkelig ho kvalitet.

  Ville også have haft en kjole hos Match men den var desværre udsolgt 🙁

  Men synes virkelig at det er tidligt…

  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Blev også svært fristet af By Malene Birgers pre-sale, men holdt mig i skindet!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Grizzly Bear - Don't Ask