Recap 2013: April, maj og juni

En lille hilsen…

 photo merryxmas.jpgJeg har ligget vandret de sidste par dage for at nå alle ting på min to do-liste, men nu er jeg vist ved at være i mål – det eneste, jeg har forsømt lidt, er bloggen… Mine ambitioner var selvfølgelig at planlægge en masse indlæg til jer, men jeg kunne mærke på mig selv, at det stressede mig unødigt, så i stedet vil jeg ønske jer en rigtig god jul – og så ses vi på den anden side af jul 😉

Kys og kram fra mig!

xoxo
Maria

(billeder fra styleite.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recap 2013: April, maj og juni