Dagens outfit: 111213

(gårs)Dagens outfit: 20’erne

 photo outfit_131213_1.jpgHårbånd fra Zara, kjole fra Vero Moda, pumps fra Berschka, clutch fra Topshop og handsker fra H&M

I går var jeg til julefrokost på arbejdet med temaet “The Great Gatsby”, og som I kan se, gik jeg all in 🙂 Det meste af outfittet havde jeg liggende i skabet i forvejen, og det eneste, der er nyindkøbt, er det fine hårbånd fra Zara. MAC kom og lagde makeup på os, og jeg synes, det var så fint! Jeg valgte at få lagt smokey eyes med lilla – “Parfait Amour” er jo SÅ flot! – og læberne blev mørke med læbestiften “Media”.

I dag var det så meningen, at jeg skulle ud at købe gaver, da mine tømmermænd ikke er så slemme igen, men det er så endt med, at jeg bare har ligget i sofaen og har shoppet gaver på nettet. Halleluja for webshopping!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: 111213