(går)Dagens outfit: Gråt, blødt og råt

Recap 2013: April, maj og juni

Så er vi kommet til del nummer to af mit tilbageblik på året, der snart er gået. Og jeg var især virkelig glad for at lave madindlæg, kan jeg se… Hvad bliver dog det næste – indlæg om håndarbejde? 😉

 photo APR2013.jpgAPRIL: Jeg bagte den mest syndige og lækre chokolade-karamel-tærte. Jeg følte mig fin i blazer og pencilskirt. Jeg så tilbage på sidste års roadtrip til Nordfrankrig. Jeg lavede svinespyd med salat asian style. Jeg klædte mig i tern og pasteller. Jeg drømte om sneakers i fine forårsfarver. Jeg kokkerede yndlings retten kyllingesatay med peanutsauce. Jeg var vild med pink kombineret med gråt. Jeg var også helt pjattet med at mikse prints.

 photo MAJ2013.jpgMAJ: Jeg hamstrede pæn taske fra Gucci. Jeg var vild med O.P.I.’s forårskollektion. Jeg blev lidt paf, da Hella Joof kom vadende ind i mit dagens outfit-billede. Jeg frådede jomfruhummere med hvidløg og persille. Jeg fik klippet mit hår til en page. Jeg købte pæn, printet kjole. Jeg fik fingre i printede pumps til By Malene Birger-lagersalg. Jeg viste mit walk-in closet frem. Jeg var plastret til i paisley.

 photo JUNI2013.jpgJUNI: Jeg havde mega optur over at spise shrimp cakes aka rejedeller. Jeg hoppede i blåt med bare ben. Jeg lavede wontons til flere dage. Jeg var (og er stadig) ualmindeligt glad for at foodstagramme. Jeg fik ordnet hår hos nyåbnede StyleBox. Jeg mødte Ryan Gosling (sådan da!). Jeg var til pink og gule blonder. Jeg hoppede i matchende top og bukser. Jeg fortalte lidt om min billedvæg.

2 kommentarer

  • Pia

    Hej

    Det lader til at have været et ret så interessant år du har gennemgået, og man kan da ikke lade være med at være lidt misundelig, når man ser alle de dejlige farverige billeder af oplevelser.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(går)Dagens outfit: Gråt, blødt og råt