Don't sweat it

Recap 2013: Januar, februar og marts

2013 er ved at rinde ud, og det er på tide at se tilbage på året, der er gået. Traditionen tro gør jeg det på kvadratisk og praktisk vis 😉 Dette år er virkelig fløjet af sted, og i forbifarten kan både de store og små øjeblikke godt gå lidt i glemmebogen, men så er det godt, at jeg kan gå i bloggens arkiv og genoplive alle de gode minder 🙂 Husk, I kan klikke på hvert link for at komme til det oprindelige indlæg…

 photo JAN13.jpgJANUAR: Jeg viste mit nytårsoutfit frem. Jeg forudbestilte de fineste sandaler fra Yvonne Koné. Jeg gennemgik tidligere sommeroutfits som inspiration til en kommende ferie. Jeg købte alt for skøn halskæde fra Selected Femme. Jeg cravede den vietnamesiske suppe pho. Jeg skrev en del om min hudplejerutine. Jeg delte tre absolut fab kageopskrifter. Jeg var på ferie i Vietnam. Jeg var endda til bryllup i Vietnam.

 photo FEB13.jpgFEBRUAR: Jeg crushede for vildt på farven pink. Jeg fremviste outfit og sjove frugter fra Vietnam. Jeg fortalte lidt om mine yndlings vinterneglelakker. Jeg legede jumping tourist med min søster. Jeg havde købt gøglet t-shirt i Vietnam. Jeg var vild med palmer. Jeg var faktisk så vild med palmer, at jeg SKULLE have en skjorte fra Ganni. Jeg købte ting, der gjorde mig glad. Jeg surfede efter inspiration til entréen.

 photo MAR13.jpgMARTS: Jeg kreerede tropisk creme brulee. Jeg købte en grå sofa og fandt indretningsinspiration på Pinterest. Jeg ønskede mig fine ting i fødselsgave. Jeg kunne ikke få nok blomster i alle mine vaser. Jeg fyldte 27 og fejrede med pastelfarvede cupcakes. Jeg blev forkælet af hr. kæreste med en tur på Geranium. Jeg fejrede også fødselsdag med fin lagkage. Jeg filosoferede lidt over min hang til nederdele. Jeg fik den fineste pink læbestift fra MAC.

Stay tuned for næste recap-indlæg om april, maj og juni 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't sweat it