En lille hilsen...

Recap 2013: Juli, august og september

Så er der tilbageblik på en fantastisk sommer, hvor jeg var til to bryllupper, og ferien blev afholdt i sommerhuse rundt omkring i Danmark samt i Schweiz. Åh, lad det snart blive sommer igen!

 photo JULI2013.jpgJULI: Jeg var på hyggelig blogger-date i Kählers Spisesalon i Tivoli. Jeg bagte jordbærtærtecupcakes med et twist af 4th July. Jeg iførte mig rødt, hvidt og blåt til den amerikanske uafhængighedsdag. Jeg reflekterede lidt over min besættelse af draperede kjoler. Jeg var på tour de sommer-Danmark. Jeg købte ny, fin blondenederdel. Jeg syntes, det var svært at klæde sig på i sommerheden. Jeg miksede crazy prints. Jeg blev allerede besat af tanken om en pink frakke.

 photo AUG2013.jpgAUGUST: Jeg var helt oppe at køre over, at Chanel snart lancerede lækre creme blushes. Jeg favoriserede kombinationen af pink og blå. Jeg ledte efter frisure-inspiration til min venindes bryllup. Jeg hoppede på Birkenstock-bølgen. Jeg gik helt i blåt. Jeg toppede paisley med lidt striber. Jeg var forelsket i en muslingeskjorte. Jeg var solbrændt i gul og blondestriber. Jeg købte drømmeskoene fra Balenciaga.

 photo SEPT2013.jpgSEPTEMBER: Jeg babysittede Donna. Jeg drømte om flere kjoler fra Carven. Jeg havde også hede drømme om Tungen af Arne Jacobsen. Jeg bagte chocolate and butterscotch cupcakes. Jeg hoppede i en vinmark i Schweiz. Jeg var i blåt til bryllup. Jeg købte pink ting i Geneve. Jeg følte mig meget lille blandt alle vinrankerne. Jeg købte cardigan med striber og pailletter fra Custommade.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille hilsen...