Dagens outfit: Materialemix

Sponseret indlæg: Min Style Secret

 photo outfit_180613_4.jpg[Dette indlæg er sponseret af Yves Rocher]

Jeg er sammen med en masse andre stilfulde bloggere blevet bedt om at dele min Style Secret, og alle de brugbare og meget personlige tips kan I læse lige HER. Hvad mit eget tip er, vil jeg ikke afsløre her, men jeg kan sige, at det slet ikke kræver nogle produkter eller beklædningsdele – faktisk er det ganske gratis 😉

I kan selv dele jeres egen Style Secret HER og deltage i konkurrencen om en rejse til Paris. Den præmie gad jeg da godt selv vinde 😉

[Dette indlæg er sponseret af Yves Rocher]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Materialemix