Perfekt kombi

Dagens outfit: Blonder og strik

 photo outfit_060114_1.jpg photo outfit_060114_2.jpgTee fra H&M x Lanvin, nederdel fra MSGM, cardigan fra H&M, støvler fra Bianco og taske fra Yvonne Koné

Jeg skal ikke brokke mig over, at det var hårdt at være tilbage på arbejde, for jeg har skam været på arbejde både den 30. december samt 2. og 3. januar 😉 Og nu vil jeg faktisk smutte igen: Vi skal spise tidligt, for hr. kæreste har nemlig en overraskelse til mig, som vi skal til i aften… Jeg ved ikke helt, om jeg skal glæde mig eller være lidt nervøs? Han vil ikke ud med, hvad vi skal, men alle dem, han har fortalt det til (undtaget mig, obviously) har skraldgrinet af det, hvorefter de har sagt, at han er er meget god kæreste. Hvad er det mon, vi skal?!

4 kommentarer

 • Jeg er simpelthen nødt til at spørge; Hvor er jeres vildt lækre lampe over spisebordet fra?! Den ser SÅ lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, det bliver min kæreste glad for at høre! Det er nemlig ham, der har insisteret på at få den op at hænge – selv er jeg knap så begejstret 😉 Den hedder Queen Titania.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hvis du nogensinde vil sælge din nederdel, så skriv til mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Will do 😉 Selv om det nok ikke kommer til at ske foreløbigt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt kombi