Spice up your life

Minty musthaves

 photo minty-musthaves.jpgElsker er et stort ord at bruge, men det er ikke desto mindre, hvad jeg gør, når det kommer til disse tre produkter: Elsker dem!

EGF Serum fra BioEffect har fået megen hype – og det er helt fortjent. Det er uden sammenligning den bedste serum, jeg nogensinde har prøvet (og jeg har prøvet MANGE). Man kan se en forskel med det samme, og ens hud er bare blød, jævn og fugtet. Eneste minus? Den er dyr, men so worth it 😉 Jeg er lige løbet tør og venter bare på, at lønnen går ind, så jeg kan få mit næste fix. Fås hos Magasin.

Masser af volumen i lokkerne, uden at det bliver stift og fedtet, siger du? Avedas Pure Abundance Style-Prep er mit absolut yndlingshårprodukt – and that says a lot 😉 Jeg sprayer det i håndklædetørt hår, og det gør, at jeg kan redde mit hår ud uden at hive og flå. Derefter føntørrer jeg håret, og det giver den vildeste volumen. Duften skal man lige vænne sig til, men nu er jeg vild med den! Den er faktisk så god, at den er på Pudderdåsernes top 3 over volumenprodukter. Jeg er lige løbet tør og har fluks bestilt en ny hos Lookfantastic.

Sidste minty musthave er fra Vichy, hvis populære deodorant nu hverken giver gule pletter på hvidt tøj eller hvide striber på sort tøj – hate when that happens! Nå jo, og så er den også ganske effektiv og gør det, en deodorant nu skal. Få den hos din lokale Vichy-pusher aka apoteket.

Hvilke produkter elsker du lige nu?

7 kommentarer

 • Lige p.t. kan jeg slet ikke undvære min Embryolisse creme!
  Vil rigtig gerne prøve den serum, det lyder lidt fantastisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • x

  Hej, vi er to unge piger der har startet en ny og anderledes blog om livet som ung. Vi tager emner op som sex, kærlighed og venner med en masse tips og trics 🙂 Håber du vil kigge forbi ! Hilsen x & x

  Link: http://www.ungdommenblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ELSKER rose face cream fra Organic Pharmacy! Og så er Vickys deo også på min top tre liste:-)
  Min all time yngling læbepomade der får mig igennem hele året er Nuxe Lip Balm. Er nok på top 1!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker dine guides og musthaves! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak 🙂 Er glad for, du kan li’ dem 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spice up your life