Søndagssang: Beyoncé - XO

Spice up your life

 photo spice.jpgEfter jeg er begyndt at lave mere indisk mad (der skal nok komme opskrifter!), så er min krydderisamling vokset betydeligt, og jeg vil derfor gerne finde en funktionel – og pæn – måde at opbevare alle smagsgiverne på.

Her har jeg fundet lidt inspiration (på Pinterest, selvfølgelig!), og nogle af løsningerne er nok mere pæne, end de er brugbare, men man kan jo drømme, ik’? “Bikuberne” kan I finde på Etsy, mens de runde med klart låg vist er fra Ikea – eller var det noget med at bruge tomme Tic Tac-æsker? 😉

Mine krydderier skal opbevares på nogle hylder i et skab, mens dem, jeg bruger mest, skal stå fremme på en tallerkenrække, så de skal kunne aflæses fra siden og ikke fra oven. Har kig på disse fra Tiger, men har ikke formået at finde dem i en fysisk butik endnu – nogen, der har set dem i Kbh?

Hvordan opbevarer du dine krydderier?

8 kommentarer

 • Camilla

  Min krydderisamling eksploderede også, da jeg begyndte at eksperimentere med indisk – så meget at den i sommer måtte flytte til et større skab 😛
  Jeg har mine i glas a la dem fra Tiger – dog med klart låg. Jeg har købt de fleste af mine i Søstrene Grene, hvor de jævnligt får dem igen. Ellers har jeg suppleret op fra Bahne, og jeg mener også at have set dem i Notre Dame i Nørregade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har også været på jagt i Søstrene Grene – desværre uden gevinst 🙁 Men vil kigge i Bahne og Notre Dame!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg så dem i Tiger på Kultorvet i starten af januar. Jeg overvejede selv at købe dem, de er ret fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! Der vil jeg kigge forbi i dag, hvis jeg kan nå det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tak for inspo. Er selv i gang med at finde den bedste krydderiløsning. Min erfaring med denne typer fra Søstrene Grene/Tiger er at de tipper, hvis man ikke får lukket låget med det samme, da låget er ret tungt = krydderier over alt 🙁 måske jeg er den eneste der har det problem 😉
  Men for mig har det gjort at jeg går efter nogle med skruelåg, selvom modellen fra Tiger er super fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Køb en dymomaskine og sæt labels på krydderiglassene – så kan du sætte dem enten på toppen eller siden, alt efter hvad du ønsker 😉 Det er min løsning derhjemme!
  En dymo kan købes for ganske få penge på nettet, tror min kostede 80 kr måske! Og så købte jeg små glas på nettet, de var rimelig pricy (googlede mig bare frem til dem), men det var vigtigt for mig, at alle glassene var ens, da mine krydderi står fremme til frit skue 🙂 Og så købte jeg mere end rigeligt, så samlingen af krydderier har mulighed for at vokse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha, jeg er netop også lige gået amok med en DYMO og en masse glas fra Tiger 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Beyoncé - XO