Black kitchen floor

Strikkede babyfutter

 photo babyfutter.jpgForleden viste jeg et billede af min seneste strikkekreation på Instagram, og der blev spurgt ind til, om jeg ikke kunne dele en opskrift. Og da det er lidt svært at gøre på Insta, så tænkte jeg, at jeg lige ville gøre det her 🙂

Opskriften har jeg fra Garnstudio, og den kan findes HER Når I kommer til delen, hvor der skal tages 14 masker ind fra 48 til 34, vil jeg anbefale jer at bruge denne beregner HER. Det fremgår nemlig ikke helt tydeligt, hvad man skal gøre i selve opskriften.

De små tøfler er relativt nemme at strikke, og da jeg ikke kan hækle (endnu), har jeg bare droppet den øverste hæklede kant. Lige nu er jeg i gang med at strikke et par stribede tøfler, og de er bare SÅ søde!

Og nu skal jeg nok prøve at blive lidt mere modeblogger og lidt mindre mormor 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black kitchen floor