Lørdag i sofaen

Vinterfoundation

 photo bobbi-brown.jpgMens sneen daler ned udenfor, vil jeg lige tippe jer om den foundation, der gang på gang redder mig hver vinter. Jeg er nemlig så besat af foundation, at jeg ligesom med tøj har en foundation til hver en lejlighed: Sommer, vinter, hverdag, fest – you name it! Mens jeg om sommeren foretrækker BB- og CC-creams og sommerkjoler, så er det Extra Repair Foundation SPF 25 fra Bobbi Brown, jeg tyer til, når vinteren for alvor bider sig fast med sin kulde, og min hud trænger til både lidt ekstra pleje, dækning og bare generel forkælelse. Den er fed, cremet og luksuriøs uden at være fedtet og dækkende som en maske. Faktisk giver den en skøn glød til min hud, der godt kan blive lidt trist om vinteren.

Extra Repair Foundation SPF 25 fra Bobbi Brown kan købes hos Magasin.

Har du brug for ekstra pleje og dækning om vinteren? Hvilken foundation tyer du til?

6 kommentarer

 • Denise

  Jeg bruger i øjeblikket face and body foundation fra MAC om vinteren. Jeg synes den giver en glød, en masse fugt og dækker som den skal 🙂 Om sommeren bruger jeg BB fra bubbi brown og Clinque.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Elsker Vichy dermablend. Dækker flot og er fed i det, uden at blive unaturlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har foundationen stick’en fra Vichy Dermablend, det er også go’!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den dyr, men hold op hvor vil jeg gerne prøve den! :).

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag i sofaen