Forårssneaks

Dagens outfit: Bright like a diamond

 photo outfit_040214.jpgSæt fra Designers Remix, sneakers fra New Balance, taske fra Alexander Wang

Så kom der endelig et outfit på bloggen, er det ikke helt vildt? 😉 Jeg kunne komme med alle mulige undskyldninger om, at det er for mørkt, og at jeg har for travlt, men sandheden er, at jeg ikke har været synderligt spændende klædt på de sidste par uger. Dertil har det simpelthen været for koldt!

Men nu når vi er nået lidt mere humane temperaturer, skal I da lige se dette alt for seje sæt, som jeg har hapset på udsalg. Det er sååå behageligt og selvfølgelig også pænt med sit print 🙂 Til hverdag kører jeg bare en casual stil med sneakers, men har tænkt mig at worke det til fest med høje hæle og røde læber a la Kia 🙂 Jeg har desuden genfundet min kærlighed til Chanels “Black Pearl”-neglelak, og den passer tilfældigvis perfekt til dette sæt 😉 (Det er altså ikke intentionelt, da jeg tog neglelakken på i torsdags!)

Nu vil jeg smutte igen… Skal have købt ind til noget aftensmad. Den står på yaki udon – er lidt besat af udonnudler for tiden 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårssneaks