Spice up your life - pt. 2

Dagens outfit: Finally

 photo outfit_060214_1.jpg photo outfit_060214_2.jpgCoatigan fra DAY Birger et Mikkelsen, strik fra Benetton, jeans fra Cheap Monday, støvler fra Bianco og taske fra Yvonne Koné

Udsalgstid er lig med, at man kan hapse nogen af de ting, man længe har savlet over, men været for nærig til, og det er tilfældet med denne coatigan fra DAY Birger et Mikkelsen 🙂 Forelskede mig i den, da jeg så i DAY’s showroom, og nu er den endelig min – endda til halv pris 😉 Jeg har allerede brugt den super meget, så kan mærke, at jeg har gjort mig noget af et kup 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spice up your life - pt. 2