Baby blue bags

Dagens outfit: Stribe på stribe

 photo outfit_260214_1.jpgCardigan fra Custommade, sweatshirt fra Ganni, nederdel fra Zara, støvler fra Selected Femme, taske fra 3.1 Phillip Lim, pelshale fra Kopenhagen Fur, ur fra Dedegumo, ringe fra Julie Sandlau for Pieces og Vilde Kaniner x Jane Kønig

Jeg har åbnet alle vinduer i lejligheden, så der rigtig kan blive luftet igennem, der står blomstrende kirsebærgrene i spisestuen, og så er det stadig lyst, når jeg kommer hjem fra arbejde. Foråret er i den grad på vej 🙂 Nu vil jeg smutte igen og lægge sidste hånd på et par babyfutter til min kommende niece, der gerne skulle melde sin ankomst snart <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby blue bags