Dagens outfit: Spring prints

Dagens outfit: Strik & palmer

 photo outfit_110214_1.jpg photo outfit_110214_2.jpg photo outfit_110214_3.jpgStrik fra Atmosphere, trøje fra H&M, kimono fra H&M, bælte fra Pieces, taske fra Gucci, jeans fra Gina Tricot, støvler fra Pieces. Neglelak er “Warm & Toasty Turtleneck” fra Essie.

I dag blev det til et misk-mask af palmer, striber og strik – det var faktisk meningen, at jeg ikke skulle have haft cardiganen på, men greb ud efter den, da jeg var på vej ud af døren, da jeg er lidt af en frossenpind 🙂 Kimonoen er et nyt køb: Jeg er helt vild med det diskrete palmeprint mikset med det snørklede print på ærmerne, og jeg har endda lige bestilt de matchende bukser, så jeg kan have det på som et sæt. Uh, lad det snart bliver sommer, så jeg kan have palmer på uden strik udover 😉

Husk at deltage i Weleda-konkurrencen HER

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Spring prints