Dagens outfit: Bright like a diamond

Spice up your life – pt. 2

spice_1 photo spice_2.jpg photo spice_3.jpgDer gik ikke langt fra tanke til handling, for efter dette indlæg smuttede jeg forbi Tiger og fandt disse fine glas. Med en pris på 10 kr. for 2 glas kunne jeg tillade mig at købe en masse (30 for at være helt præcis!), og så fik jeg lige lånt mig til en DYMO. Ville nok have foretrukket en oldschool DYMO, men det var lige, hvad jeg kunne låne mig til 😉

Nu pynter alle krydderierne så fint på en tallerkenrække i køkkenet! Jeg har et super overblik over, hvad jeg ligger inde med, og så er det også bare inspirerende at se på – efter min omorganisering fik jeg lavet and med five-spice, og jeg tror også snart, jeg skal lave noget kylling med ras el hanout 🙂

3 kommentarer

 • Louise

  Det er simpelthen bare så fint! Skal fluks ned og have et par i morgen 😀 i hvilken Tiger fandt du dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg fandt dem i Tiger på Kultorvet og Amagerbrogade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er ikke sikker på, at min kommentar blev registreret, så vi prøver lige igen! 😉

  I hvilken Tiger fandt du glassene? Jeg skal fluks ned og have et par stykker i morgen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Bright like a diamond