Drømmer om...

Vind afstressende sæt fra Weleda

 photo weleda-konkurrence.jpgJeg har ellers aldrig været den helt store duftperson, men lige præcis lavendel har jeg et svagt punkt for. Jeg kan tydeligt huske det øjeblik, hvor jeg fik øjnene – eller nærmere næsen op – for lavendels afstressende egenskaber: Min fantastiske bryndame Stella hos Beauty Avenue starter nemlig hver behandling med at komme et par dråber lavendelolie på sine hænder og får mig så til at tage tre dybe indåndinger, mens hun blidt masserer mine arme og skuldre – jeg kan nærmest mærke anspændtheden og stressen løfte sig fysisk som et åg fra mine skuldre!

Derfor var jeg ikke i tvivl om, at det netop var Weledas lavendel-serie, der skulle udloddes i denne konkurrence 😉 Jeg har nemlig fået muligheden for at udlodde tre lækre sæt bestående af Lavender Creamy Body Wash og Lavender Relaxing Body Oil til tre heldige læsere 🙂 I kan læse meget mere om Weleda og produkterne på deres hjemmeside.

SÅDAN DELTAGER DU
Skriv en kommentar, hvor du deler dit bedste afstressende tip – husk at udfylde feltet med e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder – det er kun mig, der kan se e-mailen. Konkurrencen slutter lørdag den 15. februar, hvor jeg trækker tre vindere.

97 kommentarer

 • Motion er vildt afstressende for mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste tip er tage et langt, varmt bad, hvor hele kroppen skrubbes med skrubbehandsker og derefter smøres ind i en god olie, fx Dr. Hauschka lemon eller lavendel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lavendel er faktisk også en del af min afstresning. Den går lige i kanalerne med afslappethed. Forkælelse er et bad med hår maske, scrub og lavendel body sæbe fra dr. Bronners. Derefter et dameblad at falde i søvn til, og plejer at sniffe lidt til mine hænder efter de er smurt ind i Crabtree & Evelyn hand therapy med lavendel. Så håber meget at vinde 🙂

  http://www.blueeyedflower.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida N

  Når alting kører lidt for stærkt, og min krop ikke helt kan følge med mit hoved, er det der virker bedst for mig at slukke telefonen, og bruge et par timer eller 4 med min hest. Måske dyr generelt virker afstressende..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Mit bedste afslapningstip er et dejlig varmt og langt bad inden sengetid, selvfølgelig med en lækker bodyoil og det bedste nattøj som afslutning 🙂 sover som en baby bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina P

  Hmm… der er mange tips. Men et af de bedste er nok at slukke for alt elektronik der bimler og bamler og tager din opmærksomhed. Evt. tænde for lidt lav beroligende musik og så ligge dig på sofaen med en god bog eller et blad og bare nyde det. Allerhelst med lidt varmt at drikke og din yndlingssnacks i en lille skål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Jeg er helt tosset med Weleda! Mit bedste afstressende tip er at tænde lidt stearinlys, sætte god musik på, eller en serie, og så tage et langt, varmt fodbad og gøre fusserne pæne, evt lægge lidt neglelak på tåneglene. Det er rart at ha flotte fødder selv om vinteren 🙂 Men det vigtigste er at massere fødder og underben med en god creme efter fodbadet – her begynder jeg som regel med nogle dråber opkvikkende citronolie. Har i lang tid brugt den fra Weleda, faktisk, som jeg også bruger som massageolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Den måde jeg bedst afstresser på er ved at gå en lang tur ved vandet, elsker den ro det giver mig og føler mig fyldt med ny energi efterfølgende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saba

  Fed konkurrence!
  Jeg kan godt lide at trække i sweatshirt og dejlige sweatpants, lave en stor kop urtete og kravle i sengen og se min ynglingsserie The Vampire Diaries. Ren nydelse og man får tanker væk fra hverdagens stress.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det mest afstressende for mig er når min kæreste giver mig massage mens vi ser film og spiser lækre snacks.
  Min best afstressende ‘tip’ er bare generelt massage. Man bliver så afslappet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Gøtke

  Når jeg skal afstresse kan jeg godt lide, at sætte noget roligt musik på, og bare give mig tid til at forkæle med selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker lavendel og den der olie er fantastisk.
  Bedste afslapningstip fra en der kæmper med det få slappet ordentligt af…. En løbetur. Det plejer at være ret godt. Ellers dybe indåndinger. Svært. Eller at falde i søvn på sofaen en lørdag eftermiddag imens min kæreste ser fodbold. Underligt men det virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landström

  Faktisk noget så simpelt som at trække vejret dyyybt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit bedste tip må være at koble fra. Slukke tv’et, lægge mobilen og computeren fra sig og så tage et langt, varmt bad, med al den selvforkælelse man kan komme i nærheden af – hårkur, lækre produkter og ren luksus. Duften af lavendel kunne helt sikkert gøre sig godt her.
  Derefter er det bare at hoppe i sit mest afslappende tøj, tænde en masse stearinlys og måske lidt stille musik i baggrunden og en kop varm the, alt imens man laver det man nu allerbedst kan lide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Et dejligt, varmt bad hvor jeg forkæler mig selv med scrub og hårkur er dejligt afstressende for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Et fodbad gør altid underværker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Kaal

  Mit bedste afstressende tip, er at tage et langt og varmt karbad, skrubbe hele kroppen med en lækker skrub og derefter smøre hele kroppen ind i creme og olie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mit bedste afslapningstip er faktisk meget simpelt: Jeg mediterer. Til det gør jeg brug af app’en iMeditation. Det er blevet et helt ritual for mig at bruge 20 minutter ekstra i sengen hver søndag morgen, hvor jeg bruger min app, og den får mig til at slappe heeeeelt af og mærke efter i min krop. Resten af dagen kan jeg tydeligt mærke, at jeg både har mere energi, samtidig med at jeg er helt afslappet i kroppen. Skønt, nemt og bedst af alt – gratis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Motion og god mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Petersen

  afstresnings tip 1: langt bad
  afstresnings tip 2: ligge og stire op i loftet uden at gøre noget, og bare lade tankerne flyve….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Mit bedste tip er at tage et lang bad, gerne karbad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Sluk for fjernsynet og telefonen og lig dig fladt på gulvet og føl vægten af din krop mod gulvet… Det lyder mærkeligt, men det er mega afstressende….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Ekholm Andersen

  For mig der er mit bedste tip et dejligt lang bad, hvor man efterfølgende ordner negle osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Det bedste for mig når jeg har stress, er at træne i fitness. Jeg får det så godt med mig selv når jeg træner. Ellers er det at tage et dejligt, langt og varmt bad. Har følt mig ret stresset på det seneste, så det ville være dejligt at vinde dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Schou Jönsson

  Mit bedste afstressende tip er at starte dagen med en hård træning efterfulgt af et dejligt bad inkl. min kokos bodyscrub fra The Body Shop for derefter at spise en mega lækker (og stor) frokost 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Et fodbad er ret afstressende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Ravnsbæk

  Det er så dejligt afstressende med et langt og varmt bad!

  marianneravnsbaek@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der virker bedst for mig, når jeg virkelig er drænet for energi… en tur på sofaen i total stilhed, med mine nøgler i den ene hånd… når nøglerne lander på gulvet med et brag, rejser jeg mig. Det tager højest 15 minutter… og er frisk som en havørn bagefter.

  Jeg troede, dengang jeg fik det at vide, at det vær noget ævl… men en super-kort power-nap gør virkelig underværker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det mest afstressende for mig er et dejligt langt bad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Nielsen

  Når jeg skal afstesse så plejer jeg at læse i en bog, imens jeg er pakket ind i dyner, det er min både at stresse af på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nahida

  Hvis jeg skal stresse af – tager jeg et dejligt langt, varmt bad. Laver mig en kop the og læser en god bog <3 Ellers putter jeg en hårkur i håret, ordner bryn og negle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane leander Jensen

  Når jeg skal afstresse er det med et dejligt varmt fodbad 🙂 mens jeg sidder med mit strikketøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare at sidde og strikke eller hækle – meget gerne uden smartphone og andet forstyrrende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Strik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min bedste måde at stresse helt af på, er om sommeren, når jeg sidder nede på Svanemøllenstrand og bare kigger ud fra bølgerne og drømmer mig langt væk. Det er som at være helt væk fra omgivelserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej

  Mit bedste afstressende tip er at tage et varmt bad og forkæle sig selv med nogle lækre produkter 🙂
  God søndag til dig 🙂

  Hilsen Laura
  laurajensen19@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Søndergård

  Jeg stresser af ved at se engelske tv-serier! Det er min guilty pleasure! Giv mig en time eller to i selskab med engelske Ladies i 1800 tallet, et gods, afternoon the og masser af forviklinger, så er jeg glad 🙂

  Vh Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  For mig er afslapning f.eks. musik, en god bog og et dejligt bad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hoffbeck

  Rigtig god søndag!

  Sikke en dejlig giveaway, jeg elsker lavendel og har selv flere produkter fra Weleda, så jeg deltager gerne:-)

  Mit afstressende tip: jeg har en infrarød sauna, den kan fås for 5-8000 kr. at sidde i denne og nyde en anden slags varme end sauna varme, infrarød trænger længere ind i kroppen og udover at gavne huden, så hjælper den muskler og led at slappe af.

  Efter at have siddet her en times tid, tager jeg gerne et langt bad med f.eks. Weledas body wash og bruger svampe og børster for at skrubbe døde hudceller af. Jeg tørre mig og smører mig grundigt ind i f.eks.Weledas body oil.

  Efter dette afstressende forløb sætter jeg mig i sofaen med mit hovedmassage apparat(kan købes for ca. 500-1000kr.) og får derved afslappet hovedet. Samtidig har jeg en fod/ben massageapparat som klarer fødderne, samt andre dage en fodbooster og endelig en massagestol til den anden del af kroppen.

  Har også en massagebriks men dette involvere en anden person som skal hjælpe til.

  Slutteligt har jeg det bedste tip, som jeg bruger hver dag til at afstresse, jeg nulre mine ører, hive dem lidt ud og ned, masserer øreflipperne og sådan, jeg bruger ca. 10 minutter dagligt herpå.
  I ørerne sidder ca. 200 punkter som dækker kroppen, så det er et rigtig godt afstressende tip:-)

  Rigtig god fornøjelse:-)
  De bedste hilsner fra Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Ser fint ud, gevinsten.
  Dybe vejrtrækninger mindst 3 ga ge dagligt, sund kost og motion, det virker for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At snakke med mine kæledyr er vild afstressende for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Mit råd er helt gratis! Jeg går en “lang” tur i nærtliggende skov, det hjælper at få styr på tankerne, komme væk fra tv og facebook, få lidt motion og frisk luft i lungerne. og efterfulgt af et langt varmt bad, så er man endnu klar til en ny dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Et varmt fodbad! Man mærker slet ikke hvor trætte og ømme ens fødder er, før man har sænket dem i det varme vand og slapper af! Det er så skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene I.

  Havearbejde er afstressende og lyd og syn af havet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Få en kæreste som er bare halvt så sød som min, som med glæde giver en gang ryg eller fodmassage eller nusning-i-håret. Det er det aller dejligste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  At rejse til et varmt land er altid det mest afslappende, men det er ikke altid man har pengene til det så pilates og et langt bad må være det næstbedste:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej hej 🙂

  For et par måneder siden begyndte jeg, at lave ansigtsmassage på mig selv et par gange om ugen, lige inden jeg skulle sove og efter, at have renset hud. Det er simpelthen så rart!
  Det er som om ens ansigt falder på plads. Man spænder jo ret meget i ansigtet i løbet af dagen. Jeg fandt nogle videoer på nettet der viste, hvordan man skulle gøre og købte en mandelolie i matas.
  Damen i videoen siger, at man burde gøre det hver dag, meeeen det bliver det ikke helt til 🙂 Her er videoen, hvis du eller nogen af jer der læser det her, skulle få lyst til at prøve 🙂

  http://www.altfordamerne.dk/video/sadan-giver-du-dig-selv-en-ansigtsmassage/

  De bedste hilsner Sandra

  youwillbemaybe.tumblr.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Stolt

  Når jeg virkelig har behov for at afstresse, så ligger jeg mig ned og tager 10 dybe indåndinger. Derefter tager jeg min creme fra ThisWorks, som dufter lidt af lavendel og massere den på mine tindinger. Det plejer som regel at hjælpe lidt, men noget supplerende kunne være fantastisk da jeg ikke føler den er tilstrækkelig nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  En løbetur, efterfulgt af et varmt bad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Mit bedste tip er at trække vejret helt ned i maven langsomt og huske på at gøre det hver dag. Min vejrtrækning er sjældent særlig dyb og det hjælper helt vildt at komme ned i gear lige at trække vejret og puste langsomt ud flere gange om dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ligesom dig er jeg vild med lavendel. Når jeg har brug for at afstresse drypper jeg et par dråber æterisk lavendelolie på pæren til min natlampe. Varmen får duften til at sprede sig til hele rummet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Ih en lækker konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Ih en lækker konkurrence!
  Jeg stresser af ved at meditere, som jeg er meget glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Fodbad:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga Sejane Hansen

  Jamen, når manden er hjemme, så står det på god chai, fusserne i vandbad, nakkemassage,og en god film – 4 ting på en gang:-) (ja og det er vigtigt at vores lille pige ikke vågner hehe) …det er MEGET afstressende NÅR det lykkes at gennemføre det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jensen

  Det mest afstressede for mig er at være kreativ. Så får jeg en pause i hverdagen og glemmer alt om børn, tøjvask og madpakker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  Jeg elskeeerrr også lavendel og den fine lilla farve!:-)
  Mit tip er et karbad eller bare er dejligt langt almindelig bad. Og så kryds og tværs og en kop te haha. Eller en tur evt. med vuffer, hvor jeg bare trækker vejret ekstra godt igennem!<3
  Er vild med din blog og tak for din fine konkurrence!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg strikker og ser serier, hjælper hver gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  For mig er det ekstremt afstressende at gå en lang tur uden mobil og egentlig også uden selskab – det er som om, at alt falder på plads i hovedet når man får lov til at være alene med sine tanker og får frisk luft ind. Ren opladning!
  Det skader jo ikke hvis gåturen bliver efterfulgt af et skøn bad med masser af selvforkælelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Sluk for al elektronik. Gå ud i naturen/haven. Nus med dit kæledyr. Eller din kæreste – indenfor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Remain Hertzum

  For mit vedkommende er en løbetur helt vildt afstressede. Jeg løber måske afsted med hovedet fyldt til randen, men når jeg kommer hjem, så virker mange af tingene mere overskueligt.

  Emma.

  Emmaseenandbeen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hvis jeg virkelig er stresset, slapper jeg aller bedst af ved at gå en tur med musik i ørerne – det er det eneste sted, hvor jeg virkelig kan forsvinde ind i min egen verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rasmussen

  Nu når foråret kommer, vil jeg klart mene at, det mest afstressende og afslappende du kan udsætte dig selv for, er en løbetur i solstrålerne. Vel hjemme igen, går du i bad og vasker dig med din nye Lavender Body Wash fra Weleds, renser dit ansigt og tager søndagstøjet på – så kan du måske lokke kæresten til at gi en massage på de trætte stænger med den tilhørende Lavender Relaxing Body Oil – så bliver det ikke meget bedre. Anyway, det er hvad jeg ville bruge det velduftende sæt til, hvis jeg var den heldige vinder 🙂 God solskinsmandag derude (og tak for en fed blog!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Det mest afstressende for mig er helt klart at tage et langt, varmt bad og skrubbe kroppen med en skrubbehandske og en bodyshampoo med nogle velduftende og afslappende olier i. Alternativt, at sætte telefonen på lydløs og lægge sig ind i sengen med en god bog/et blad og en god kop the. Ahh… så kan hverdagen bare komme an 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Jeg har for kort tid siden hentet app’en ‘Headspace’.
  Jeg var egentligt lidt skeptisk, men må erkende, at når jeg sætter den til at spille for lige at få et ti-minutters break i en travl hverdag – så forsvinder enhver hjertebanken, skuldrene falder ned, jeg sover bedre, jeg har lidt overskud igen osv. Den er virkeligt god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Læg dig på sofaen, luk øjnene og lyt til afstressende musik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  et langt og varmt bad, og efterfølgende en god kop kaffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • afstressende tip må klart være at bruge 30 minutter helt alene på en cafe, nyde en kop kaffe, læse avisen og bare betragte gaden uden for ruden… Så har jeg energi igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Andersen

  Først en god frisk løbetur og derefter et dejligt varmt bad – så er jeg helt afstressede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea Hansen

  En dag i spa! SKØNT! Det behøves ikke at være sindsygt dyrt. Det kan f.eks. være en tur i DGI huset i Herning med sauna gus eller en tur i Frederiksberg svømmehal. HUSK udnyt dine lokale svømmehal, der sikkert har nogle gode wellness tilbud. Du har det SÅ godt bagefter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Mit afstressende tip er at stikke fødderne i et skønt, varmt fodbad – gerne med lidt lavendel i 🙂
  Og så er jeg simpelthen nødt til at spørge lidt uddybende til Beauty Avenue – jeg har i nogen tid overvejet at prøve professionel bryn-hjælp, men er i tvivl om, hvor jeg skal gå hen… man tør jo ikke lægge øjenbryn til hvad som helst. Men det lyder som om, du kan anbefale Beauty Avenue?
  På forhånd mange tak for hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Beauty Avenue er det bedste sted at få fikset bryn! Jeg ved, at en del bloggere også får ordnet bryn der – og så spotter jeg også ansatte fra Elle der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Fodbad og en god chick flick! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  At bruge tid sammen med gode, tætte venner, er det der virker allermest afstressende for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida bak

  Hvis jeg er stresset dyrker jeg først noget motion, fx crosstrain, for så er jeg i det mindste træt og afslappet i kroppen. Derefter tænder jeg evt. nogle duftlys og tager et laaangt og varmt bad, hvor jeg forkæler mig selv med en god hårkur og en scrub. Er især vild med Tromborgs scrub.Efter det sørger jeg for at forkæle mig selv med fx, en lækker hårolie og en bodylotien. Bagefter læser jeg en god bog, med en kop the og måske lidt chokolade til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Tænder stearinlys, slukker mobilen og sætter mig under et tæppe med en god bog. Ahh det er afslapning og afstressende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det mest afstressende for mig er helt klart et langt, varmt bad, hvor min krop forkæles med lækre produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sia

  Efter en lang og stillesiddende dag (i stramme jeans) på uni, er det bedste for mig, at komme hjem, skifte til nattøj og varme rester fra dagen før. Det synes jeg er meget afstressende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mest afstressende tip må være at smide ungerne i seng 😉

  Nej… gas…
  Jeg nyder at løbe på mit løbebånd, mens der kører en serie på Ipaden i mens. Det stresser jeg af med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Sørensen

  Motion for mit vedkommende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes det er utrolig afslappende, at man en gang imellem har en en dag, eller weekend, uden nogle planer overhovedet! Bare sove længe og gøre lige hvad man har lyst til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Mit mest afstressende tip er at gå en lang tur med yndlings-musikken i ørerne. Det hjælper mig til at få styr på tankerne og få mulighed for at bearbejde alle indtryk efter en stresset arbejdsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Uuh, jeg kunne godt bruge sådan et “afslappende sæt”, er i gang med hvad der skulle være det hårdeste fag på min uddannelse lige nu, så det ville være belejligt.. 😉
  Det mest afstressende jeg ved er en løbetur – udenfor vel at mærke! På en eller anden måde virker ens problemer bare mindre under og efter sådan en tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnetteA

  Mine bedste afstresnings tips er: yoga, hovedbunds massage, et dejligt fodbad og en gåtur langs vandet. : ) : ) : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  For mig virker jasmin vildt afstessende, så drik en kop jasmin te eller tag et dejligt langt bad med en hjemmelavet skrub med et par dråber jasmin olie 🙂
  Men kunne være man også skulle prøve med lavendel olie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  Som mor må mit bedste tip være PRIORITER MIG-TID.. Det er sådan noget, der ikke er så meget af, når man har unger, men hvis jeg trænger til af stresse ned, så er alene-tid (som i realiteten bare kan være et langt, varmt bad eller en halv time med en bog) lige i øjet.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Huske at trække vejret ordentligt, og give slip på de små dumme ting..
  Hver dag have fokus på ting man er taknemlig for.

  Mvh Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En god gåtur med min skønne gravhund, det er altid hyggeligt, eller at lege med ham, det bliver man bare glad og afslappet af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  en gåtur på kirkegården. stilhed midt i byen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Et karbad med en bog og et glas vin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja L.

  Sjovt, jeg har haft præcis den samme oplevelse hos Beauty Avenue – det er dog bare før, jeg bliver klippet 🙂

  Når jeg skal afstresse, slukker jeg for alle elektroniske apparater og tager nogle timer for mig selv, hvor jeg går en tur og tager et dejligt, varmt, langt bad. Hvis jeg har meget travlt i en periode, bruger med app’en Mindfulness til at mediere i 5-20 min. Allerhelst tager jeg en weekend i sommerhus, hvor telefonen så vidt muligt holdes slukket, og computeren ikke kommer med. Så står den på lange gåture, ansigtsmasker, god mad, gode bøger og søvn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Mit bedste tip er Andrew Johnsons Relax Apps!
  ……og en dejlig kop chai the!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Et karbad for mig er total nydelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Mit bedste afstressende tip er frisk luft f.eks. i form af en god lang gåtur efterfulgt af søvn i en seng med rent sengetøj (ja, rent sengetøj er for mig noget så behageligt og afslappende) Aaahhhh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Gå en lang tur, tag et varmt bad når du kommer hjem – træk i afslappet tøj og lav en kop the – sæt dig ned og lad hvilen brede sig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Når jeg virkelig skal slappe af/ stresse af ovenpå en hård dag, så kryber jeg i mit mest behagelige hjemmesæt af dejlig blød velour, laver en kop varm kakao, finder et tæppe og en god bog frem og lægger mig godt til rette på sofaen. Ofte gør min hund, Yatzy, mig selskab og lægger sig godt til rette på min brystkasse. Det er bare så hyggeligt og jeg glemmer fuldstændig tid og sted og alle dagens problemer forsvinder fra mine tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer om...