Priktrøje

3 for the face

 photo nyttilansigtet.jpgResurgence Renewing Cleansing Oil fra Murad set hos Magasin, pink MIA2 til ansigt fra Clarisonic set hos Magasin og 123 Perfect CC Cream fra Bourjois set hos ASOS

Jeg er fint tilfreds med min hudplejerutine, som I kan læse mere om HER, men det betyder ikke, at jeg ikke altid konstant er på udkig efter nye produkter, der kan forfine og forkæle mit ansigt 🙂 Der kommer jo hele tiden nye produkter og teknologier på markedet, og jeg er altså nem at friste!

I mange år har jeg brugt Murads Cleansing Cream om morgenen, og da Murad lige har lanceret en Cleansing Oil, skulle man da være et skarn ikke lige at prøve den 🙂 Jeg bruger renseolie hver aften til at vaske mit ansigt – pt. bruger jeg den fra Aderma – og det er en effektiv og skånsom måde at få renset ansigtet på.

For at hjælpe renseriet lidt på vej drømmer jeg også om at få fingre i en Clarisonic – helst i pink 🙂 I årevis har jeg hørt lovprisninger af den på Youtube, og nu, når mærket endelig er kommet til Danmark, så må den da prøves! Nogen af jer, der har erfaringer med den, I vil dele?

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Bourjois – og især deres foundations. Så derfor MÅ og SKAL jeg prøve deres nye CC Cream, som Lisa Eldridge har rost til skyerne. Det eneste problem er bare, at man ikke kan få Bourjois i Danmark mere, så hvordan er det lige, man finder sit farvematch? Please, få Bourjois tilbage til landet!

Hvad drømmer I om til jeres ansigtspleje?

4 kommentarer

 • Mille

  Jeg har en Clarisonic og er vild med den…Huden bliver ren og frisk…Og det er super nemt, da den tåler vand.Jeg bruger den i bruseren om morgenen.
  Næste køb er børstehovede til kroppen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har cc-cremen fra Bourjois og den er virkelig god! Lægger sig helt let på huden og dækker lige præcis det den skal uden at dække for meget. Ville gerne købe den til dig, hvis det ellers var nemt at vælge farven uden at prøve den. Det må være en undskyldning for at komme ud og rejse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Årh, nu craver jeg den endnu mere! Må snart ud at rejse, ja 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Priktrøje