Perfect Together

Dagens outfit: Black & neon

 photo outfit_270314_1.jpg photo outfit_270314_2.jpgCardigan fra Uniqlo, top fra Custommade, nederdel fra Vero Moda, støvler fra Mentor, taske fra Yvonne Koné

Det er sjældent, at sort er den dominerende farve i mine outfits, men det sker altså engang i mellem 😉 Jeg skulle engang have taget billeder i forbindelse med job, og der skulle jeg have en sort top på, og det var ikke ligefrem det, der var allermest af i min garderobe! Toppen er så fin og skal på sigt nok matches med noget andet end sort… Er især vild med kontrasten mellem nude og neon, og så er den i det lækreste silke. Den kommer nok bedre til sin ret, når det bliver sommer, men kender I ikke bare det med, at når man har købt noget, så skal det bruges NU! 😉

12 kommentarer

 • Julie

  Hejsa, jeg har lige opdaget blog universet, pg elsker det allerede! Jeg har tilmeldt mig 50 modeblogs og din er den bedste, synes jeg – og det synes jeg selvfølgelig du skal vide. Elsker din stil og kan kigge på dine outfit billeder i timevis. Jeg vil spørge dig om du vil lægge en shoppeguide op? Altså forslag til hvordan du ville sammensætte en ny eller din nuværende garderobe? Hvor mange cardigans fx har du, hvor er de fra, hvor kan de købes osv. Jeg vil så gerne kopiere din stil med mit eget personlige touch selvfølgelig 🙂 mange hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Julie,
   1000 tak for dine søde ord – hvor gjorde de mig glad. Jeg vil gå i tænkeboks angående din idé til et indlæg, men jeg går som sådan ikke ind for planlægning af garderobe – ville ønske jeg kunne, for så ville jeg nok spare mange penge 😉 Men et indlæg skal der nok komme på et tidspunkt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hvor kan man købe t-shirten? Har prøvet at google mig frem, men uden held… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har købt den på lagersalg, så den er nok ikke til at få fingrene i mere. Hvis det hjælper, så hedder stylenavnet Tinke, og farven er Mushroom 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw det ser godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Lækker top! Er den fra i år og har den et stylenavn? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Susanne,
   Det kan du læse i en kommentar længere oppe 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Rigtig fed tee!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det dejligt og se dig i et “stille og roligt” outfit, uden en masse sammensurium af farver og forskellige mønstre blandet sammen 😉 Det mestrer du dog til punkt og prikke, meen det er nu alligevel rart og se dig i sådan et her outfit 🙂 Det klæder dig også!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Kan bestemt også godt være mere afdæmpet 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect Together