Konkurrence: Vind en styler fra ghd

Dagens outfit: COS you’re worth it!

 photo outfit_060314.jpg photo outfit_060314_1.jpgFrakke fra COS, tørklæde er en gave fra min søster, top fra Zara, cardigan fra Custommade, taske fra 3.1 Phillip Lim, jeans fra Five Units og støvler fra Selected Femme

Denne vinter har jeg mestendels brugt min frakke fra H&M og tørklæde fra FWSS som vinterovertøj, og det har betydet, at min ellers elskede frakke fra COS er blevet noget forsømt. Big mistake!

Jeg købte frakken tilbage i 2010, og dengang syntes jeg, at 1.400 kroner for en frakke var mange penge! Heldigvis er jeg glad for, at jeg lagde pengene, for det er en klassiker, der virkelig har holdt – og stadig holder – i min garderobe. Og så passer mit fine cashmeretørklæde i navy og pink, som min søster har købt til mig i Nepal, perfekt til frakken og giver den lidt nyt liv 🙂

Generelt har jeg det vist med at gå i den samme frakke alt for meget, men det er jo ikke særligt smart, da det ligesom er den, folk ser én i det meste af tiden. Må også snart se at få brugt min lyserøde ASOS-frakke lidt mere 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind en styler fra ghd