Guide: Sådan mikser jeg prints

Do the Dermablend dance!

 photo dermablend.jpgJeg har været fan af Vichys Dermablend-serie i en del år nu (læs bl.a. mit indlæg om at få perfekt hud HER), men desværre har serien af ultradækkende foundations ikke været til at få i Danmark, hvorfor jeg har været nødsaget til at hamstre, når jeg var i udlandet.

Den tid er heldigvis forbi, for nu kan Vichys Dermablend-serie ENDELIG fås på apoteket i Danmark 🙂 Må indrømme, at jeg lige lavede en mental glædesdans, da jeg opdagede det! Serien består af en ansigtsfoundation, en kropsfoundation, en foundation stick, en cremefoundation i kompaktform og en pudder – sidstnævnte har jeg ikke med på billedet, da jeg ikke rigtig er en pudderpige 😉

Selvom produkterne hedder foundations, så bruger jeg dem som en concealer til at dække karsprænginger, ar, urenheder, pigmentforandringer og rødmen, og det er uden tvivl de mest dækkende og holdbare produkter, jeg har prøvet, som samtidig ser naturlige ud. Hvis nogen af jer døjer med blodsprængninger på fx benene, så kan jeg varmt anbefale jer at prøve kropsfoundationen 🙂

Jeg kunne blive ved med at opremse Dermablends fortræffeligheder (og nej, indlægget her er ikke sponseret ;)), men i stedet så kan I se produkterne in action. Her er det Lisa Eldridge, der dækker bumser med Dermablend:

Og her kan I se, hvordan Dermablend dækker alle Zombie Boy’s tatoveringer – det er ret vildt!

I kan læse mere om Dermablend-serien på Vichys egen hjemmeside HER.

6 kommentarer

 • Anne V

  Best news ever! Jeg har ventet og ventet på at de produkter kom til DK!! Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nemlig SÅ go’e nyheder 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er det ikke noget med at man kun kan få den i de mørkere farver? Mener ikke der en lys farve til os der er meget blege

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg tror, de kommer i en ret lys farve, men om de passer til ultrableg, kan jeg selvfølgelig ikke garantere. Så er det nok bedst at besøge det lokale apotek for at prøve på egen krop 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  ej det må jeg altså have!
  Hvordan synes du produkterne er i forhold til hinanden? Noget der er bedre end andre? fx synes jeg det lyder dejligt nemt med en foundation stick, men hvis den flydende er et bedre produkt tiltaler den mig mere.. What to do??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kommer jo helt på dit behov 🙂 Jeg synes, at den flydende giver en bedre finish, men foundation stick’en er jo nem at have med og frisk op med på farten. Hvorfor ikke købe begge? 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan mikser jeg prints