Do the Dermablend dance!

Forårsfødselsdag

20140313-110953.jpg
I dag er det min fødselsdag 🙂 Hele 28 år bliver jeg, men det er der nu ikke krise over, for jeg er dér i mit liv, hvor jeg gerne vil være, og så skal man jo ikke brokke sig! Jeg holder ferie i denne uge, så jeg er vågnet hjemme hos mine forældre i Svendborg, og jeg når lige at spise frokost med mor, inden jeg tager hjem til København og skal tilbringe resten af dagen med min søde kæreste <3

Nu, da jeg lige er et smut hjemme hos mine forældre, bladrede jeg lige gennem et par fotoalbums – og jeg kan med hånden på hjertet sige, at hver og én af mine fødselsdage har været fantastiske. Og det er jeg sikker på, det også bliver i dag 🙂

P.S. Jeg er på fra iPhone, men jeg håber, indlægget ser ok ud 🙂

8 kommentarer

 • Louise Schou Jönsson

  TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!!!! Jeg håber, du får en rigtig dejlig dag med gode gaver og ikke mindst masser kage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke! Skal vi så ikke lige se et føller-outfit, Svendborg- style an’ all? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha, nåede desværre ikke at få taget outfitbilleder 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Tillykke! 🙂
  Sikke nogle søde billeder og 28 er nemlig en dejlig alder – super skønt at du er lige der hvor du er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tillykke med fødselsdagen, håber at du får en dejlig dag!
  Og sikke fine kager på de billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do the Dermablend dance!