Søndagssang: Blackbird Blackbird - It's A War

Forårsupdate til boligen

 photo springupdate-interior.jpg

Den største Omaggio i rosa fra Kähler, porcelænshyacinter fra Notre Dame, lille kobberkurv fra H&M Home, lyserøde Hortensia-vase fra Royal Copenhagen, Monstera-tryk fra All the Way from Paris set hos Stilleben

Foråret har for alvor meldt sin ankomst, og jeg drømmer om at opgradere lejligheden med lidt forårsbebudere 🙂 Jeg er helt skudt i den fine nye farve, som Kählers klassiske Omaggio-vase kan fås i, og hvis det stod til mig, så blev den største version fluks indkøbt, og der blev placeret en stor, flot blomstrende magnolia-gren i. Så bliver det vist ikke mere forårsfint 😉 Spisestuen er allerede fyldt med fine blomster og planter, så det nærmest ligner et mindre orangeri, men jeg drømmer om blomster i porcelæn, som er lidt nemmere at holde liv i 😉

I stuen har jeg en vildtvoksende fingerfilodendron – eller monstera deliciosa som den hedder på latin – og dertil ville dette fine tryk fra All the Way to Paris være et perfekt match. Og et tip: Sådan en monstera er seriøst nemt at holde liv i og så dekorativ i stuen 😉

Jeg har allerede to kurve fra H&M Home – en i gul og en i sort – men da de allerede er fyldt til randen med garn og andet strikkerelateret udstyr, så skal jeg da klart udvide samlingen med kobber-versionen, det skulle jo være så trendy, ik’? 😉

Hvad drømmer du om at opdatere boligen med?

2 kommentarer

 • Sanne

  Fin ide med kobberkurv til garn! Din monstera deliciosa – hvor købte du den henne? planteskole eller bestilte den via en blomsterhandler.. Er nemlig på jagt – håber du kan tippe om et sted i København.. (den er også pæn på print)

  God dag med strikkesysler fra en anden tantestrikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Sanne,
   Efter at have jagtet min fingerfilodendron forgæves hos adskillige blomsterhandler, vendte jeg næsen mod Amagerlands Have- og Plantecenter, der har de alt, hvad hjertet begærer – inkl. monstera 😉
   Go’ søndag til dig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Blackbird Blackbird - It's A War